.

A gyerek játszva tanul, a felnőtt szórakozva!

Ti mondtátok


Ti írtátok

Üdv látogató!

Ha ezeket a sorokat olvasod, valamiben megegyezünk: Mind ketten motorozunk, és mind ketten rájöttünk ,hogy rohad túl kevés a motoros tudásunk , hiába a több tízezer levezetett kilométer! Ha a legjobb képzést keresed, közlöm veled: MEGTALÁLTAD!!Én még ilyen laza, vér profi EMBEREKKEL nem találkoztam. És ezt szigorúan nagy betűkkel.
Hihetetlen mennyiségű és minőségű tudást kaptam általuk, mindezt feledhetetlen hangulatban!Az oktatás minden percét élveztem , még azt a hosszú unalmas utat is amivel eljutottam hozzájuk. Mivel nekem ezért az élményért 1800km-et kellett utaznom! Igen jól látod nem írtam el JA kétnapos képzés a tanpályán nagyon komoly tudást adott, és komoly hibáimra világított rá, amit most már van esélyem korrigálni. A Mátrás képzés pedig hab a tortán, a csapatban motorozás, és a helyes kanyarodás rejtelmeibe vezet be, ami igen jó kis élmény volt, a tőlük megszokott légkörben, és profizmussal! Ha a távolság, vagy a motorod típusa tart vissza, ne tedd! Hatalmas élmény és tudásról maradnál le! Az árak pedig nagyon korrektek! Én jövőre újra eljövök egy szezonnyitó bemelegítésre, és addig pedig megpróbálom az itt tanultakat kamatoztatni a közúton, hogy még jobb motoros legyen belőlem. Ne feledd, a közúton rád vadásznak, neked kell megvédened magad. Az itt tanultakkal, jó eséllyel védheted meg magad, egy kellemetlen helyzettől, vagy kórházi kajától

Üdvözlettel: Csákvári Miklós Burgman400

Szia Feri!

Ma este motorral hazafelé jövet a Villányi úton eltaláltam volna az előttem hirtelen befékező autó fenekét, de – láss csodát 😉 – múúúkodott a kikerülési technika, amit Tőled tanultam. Hihetetlen volt! Minden olyan gyorsan történt. Fékezett, fékeztem én is, kuplung behúz, de láttam, nem adja ki, és abban a pillanatban már mellette is volt a tekintetem, és egy gyors bedöntéssel épphogy kikerültem.
KÖSZÖNET ÉRTE!

Tünde

Tisztelt Ride for Life Club!

Ezúton szeretnénk megköszönni a 2011.04.09.-i Kék Fény Motoros Klub rendezvényén való közreműködéseteket.

Színvonalas bemutatótok és a verseny megszervezése nagyban emelte a napi program színvonalát.

Nagyon ügyesek vagytok, csak így tovább!!!

Munkátokhoz sok sikert, jó egészséget, balesetmentes közlekedést kívánunk.

Köszönettel:
Schmidt család

Norbert Herz Ride for Life Club
Fiúk! Az élmények még sokáig foglalkoztatják a Népeket. Egyöntetű vélemény, hogy nagyon hasznos volt a képzés, sokat tanultunk tőletek! Köszönjük még egyszer ezt a klassz ápRILIsi hétvégét!
(Mára sokakon átment egy úthenger… rendben vagyunk izomlázilag is… 🙂 )

Sziasztok!
Eljött a két napos tréning várva várt napja! Elsőként érkeztem, kétségekkel tele vajon mit is taníthatnak egy ilyen helyi motoros álvagánynak mint én? Két velem korabeli emberke az oktató pályát sepregette, hamar kiderült, hogy ők az instruktorok Balázs és Edward! Mikor megérkezett a csapat gyors elméleti eligazítás után bemelegítettünk ( ez kicsit viccesen hangzik de nem is olyan egyszerű )majd két csapatra oszlottunk! Az első feladat ismertetése után rögtön a gyakorlat, és máris javították a fiúk a hibákat ha voltak. Voltak! Rájöttem amit tudok az olyan kevés, hogy a nap végén nem értettem hogy – hogy mertem idáig motorra ülni! Szóval rég voltam olyan szerény mint a következő nap reggelén, mikor már maga személyesen Fiedor Ferenc akiről annyi jót halottam tartotta az eligazítást. Itt is először 3 aztán 2 csoportra osztva tanították türelmesen, a jobbnál jobb dolgokat! Szóval a nap végén fáradtan, benzingőzösen de reménykedve abba hogy a következő kilométereket már ezzel a tudással megtéve élvezzük a biztonságos motorozást és tűnünk el a naplementébe ! 🙂 (bocs ezt nem bírtam kihagyni annyira jó vagyok 🙂 )
Összefoglalva: Lehetsz Te bármilyen helyi menő Jenő senki nem születik ezzel a tudással ( ezt csak Én hittem magamról ) bármilyen meglepő ez tanulható és itt a legjobbaktól tanulhatod meg! Ja és nem elhanyagolható, itt az árak is szerények nem csak az instruktorok!!!! 🙂 Úgy hogy már jelentkeztem is a többi progira, már alig várom. Remélem sikerült meggyőznöm titeket, ne várja meg senki hogy a kórházi ágyon kérdezze meg magától mióta is terveztem egy tréninget! Sajnos ez velem megtörtént! Nem ciki, akár hány éve motorozol! Köszi Fiúk! Hamarosan találkozunk! 🙂

Üdv: Buzás Sándor Cagiva Raptor 650