.

A gyerek játszva tanul, a felnőtt szórakozva!

Wilkesz Edward

(motoros járőrvezető, vezetőoktató)

wilkesz_edward_01A motorozást egy JAWA Babettával és egy JAWA Mustang-gal kezdtem egy kicsit későn szakközép első osztályba de itt a fertőzés totális volt.

Ezt követően sok mindent kipróbáltam GSXR 600, Yamaha Fazer 600-1000, Yamaha Fjr 1300, HUSABERG 450, Yamaha XT, Honda Gold Wing, Kawa Z 750 stb.Belekóstoltam a quadozásba is , ami szintén nagyon elnyerte tetszésemet, így ha tehetem azt is gyakorlom kisebb nagyobb sikerrel.

A rendőri pályát célirányosan a motoros szolgálat miatt kezdtem.

1996 óta vagyok tagja a Rendőrségnek

8 éve motorozok hivatás szerűen és 3 éve oktatok.

2005 ben terepen próbáltam volna ki a képességeimet, ez annyira sikerült, hogy 10 méter után belehasaltam egy nagyobb méretű sártengerbe a többiek nagy örömére.

2006 ban egy XJ 900 nyergében zuhogó esőben sikerült megcsúszni egy olajfolton. Szerencsére kisebb nagyobb zúzódásokkal megúsztam a dolgot és az előttem haladó IFA is megúszta, meg a mögöttem haladó Balázs is.

wilkesz_edward_022 nagy fiam van 9és 8 évesek, akik szintén imádják a motorozást .

2007 nyarán ért a legnagyobb motoros traumám amikor Pécs Árpádtetőnél meghalt egy nagyon jó barátom egy másik motoros vezetéstechnikai hibája miatt. Ekkor még jobban erősödött bennem az a tény, hogy vezetéstechnikával és annak oktatásával kell foglalkoznom.